Confidenţialitate

Barcelona – Atletico 2-1;Bayern – Benfica 1-0

FC Barcelona și Bayern Munchen au câștigat la limită, pe teren propriu, primele meciuri din manșa întâi a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.
Barca a trecut cu 2-1 de Atletico Madrid. Oaspeții au deschis scorul prin Fernando Torres, la jumătatea reprizei secunde însă 10 minute mai târziu, El Nino și-a lăsat echipa în inferioritate numerică după ce a încasat două cartonașe galbene. Barcelona și-a asediat adversara, care a cedat în cele din urmă în minutele 63 și 74 când Luis Suarez a reușit dubla.
La Munchen, Bayern a înscris încă din minutul 2 al meciului cu Benfica Lisabona, gol Vidal și scorul a rămas până la final 1-0. Cele două echipe și-au creat puține ocazii. Bayern a scăpat fără gol primit deși a avut o defensivă improvizată, cu Kimmich și Alaba, în condițiile în care toți fundașii centrali din lot sunt accidentați. Benfica și-a pierdut  pentru retur golgheterul, pe Jonas, care a fost avertizat cu galben și va fi suspendat.
Manșa secundă este programată săptămâna viitoare. Diseară se joacă și turul celorlalte două sferturi de finală: Wolfsburg – Real Madrid și Paris Saint Germain – Manchester City.