Confidenţialitate

Bărbatul din Cluj, dat în urmărire pentru violarea unei minore, prins după o zi de căutări | AUDIO

A fost prins – după o zi de căutări – clujeanul de 44 de ani dat în urmărire pentru violarea unei minore. El fusese reținut pentru 24 de ore de polițiști, dar Ordonanța de reținere a expirat după ce judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Dej a întârziat la muncă. Agresorul fusese eliberat și amenințase că-și va ucide victima.

Un bărbat din județul Cluj a fost căutat în întreaga țară după ce a violat o minoră. El fusese reținut pentru 24 de ore de polițiști, dar Ordonanța de reținere a expirat după ce judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Dej a întârziat la muncă.

Bărbatul a fost reținut de polițiști miercuri dimineața, după ce cu câteva ore înainte a intrat în casa unei tinere de 17 ani, a bătut-o, și apoi a violat-o.

Joi dimineața, acesta fost dus în fața judecătorului pentru arestarea preventivă, dar magistratul nu a ajuns la muncă înainte de ora expirării mandatului de reținere, astfel că polițiștii au fost nevoiți să-l pună în libertate pe agresor.

Reîntors la muncă, judecătorul a emis, după încă trei ore, mandatul de arestare preventivă, dar era prea târziu: agresorul dispăruse fără urmă. Acesta a fost dat în urmărire generală și a fost căutat de polițiștii din întreaga țară.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Caz nemaiîntâlnit de polițiștii de frontieră: 4 bărbați, surprinși transportând țigări de contrabandă cu calul. Cum au fost prinși | AUDIO