Barbatul condamnat definitiv pentru uciderea fiului judecatorului Ioan Trifa a fost prins in Spania si adus in tara

În vârstă de 36 de ani, el a primit anul trecut 18 ani de închisoare cu executare și fusese dat în urmărire internațională.

Informația apare și pe site-ul Poliției Române unde se precizează că un bărbat din Arad care era urmărit internațional din februarie anul trecut a fost preluat din Spania de o escortă și adus în România.

Surse oficiale din Poliția Română au declarat pentru agenția de știri Mediafax că e vorba chiar de Florin Moldovan, unul dintre asasinii fiului judecătorului arădean Ioan Trifa.

Autoritățile spaniole l-au depistat luna trecută și au informat Poliția Română.

Bărbatul a fost condamnat definitiv în țară anul trecut la 18 ani de închisoare pentru omor calificat și deosebit de grav.

În mai 2004, Florin Moldova și complicele său l-au urmărit pe studentul Traian Trifa, în vârstă de 20 de ani – fiul judecătorului Ioan Trifa.

În timp ce tânărul se afla la volanul mașinii, cei doi l-au imobilizat după ce au lovit parbrizul cu o crosă de golf. L-au scos apoi cu forța din autoturism, l-au bătut și l-au abandonat în apropierea ştrandului Neptun din Arad. La scurt timp victima a decedat.