Confidenţialitate

Bărbat deghizat într-o măicuță, prins de polițiști în timp ce solicita bani pentru o mănăstire | AUDIO

O măicuță care cerea bani pentru o mănăstire într-o stație de autobuz din Râmnicu Sărat le-a făcut polițiștilor locali care au luat-o la întrebări o surpriză neașteptată: s-a dovedit că măicuța era de fapt un bărbat deghizat.

Originar din județul Bacău, bărbatul a fost amendat și dat pe mâna poliției naționale.

Polițiștii locali din Râmnicu Sărat au observat-o pe așa-zisa măicuță într-o stație de autobuz, în timp ce le cerea bani trecătorilor pentru o mănăstire. Ei au luat-o la întrebări, iar din vorbă în vorbă și-au dat seama că persoana din fața lor nu este de fapt nici pe departe ce pretinde că e.

Așa că au condus-o pe măicuță la poliția locală, pentru a sta de vorbă pe îndelete. Surpriză însă: s-a dovedit că sub hainele monahale și sub masca de protecție este de fapt un bărbat.

Este vorba despre un tânăr de 28 de ani, despre care oamenii legii au aflat că e din județul Bacău, și care a apelat la arta deghizării pentru a face rost de bani.

Băcăuanul a fost sancționat și predat poliției naționale pentru cercetări. În funcție de rezultatul acestora, bărbatul s-ar putea alege cu dosar penal.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Claudia Toader

Citește și: Gorj: Chirurgul care se ruga la divinitate să-i dea mulți bani și să-l ferească de procurori, acuzat de alte 17 fapte de luare de mită | AUDIO