Confidenţialitate

Bărbat căutat în Europa pentru infracțiuni informatice comise în Belgia, prins de radar la Bacău | VIDEO

Un bărbat care era căutat în toată Europa pentru infracțiuni informatice comise în Belgia a fost prins la Bacău de radar. El a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea prin oraș cu 115 kilometri la oră.

Bărbatul de 44 de ani are domiciliul în Bacău, dar nu mai stătea demult în România. De altfel, peste graniță el a comis o serie de ilegalități.

Pe numele său exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile din Belgia, care l-au dat în urmărire într-un dosar în care e acuzat de infracțiuni informatice și constituirea unui grup infracțional organizat.

Bărbatul a fost prins acasă, la Bacău, după ce a fost filmat de aparatul radar al biroului rutier rulând cu viteză foarte mare. Mai exact, mașina pe care o conducea rula pe Calea Moinești cu 115 kilometri la oră.

Tocmai de aceea a și fost tras pe dreapta de polițiști, care în urma verificărilor de rutină au constatat că au în față un urmărit internațional. El a fost amendat, a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile și, în plus, urmează să fie predat autorităților belgiene.

Sursa foto: Captură video radar / IPJ Bacău

Citește și: Polițistul care a lovit cu mașina două fetițe, audiat. A recunoscut că avea viteză mare și nu era în misiune urgentă | AUDIO

Autor: Claudia Toader