Barack Obama a sunat personal trei femei pentru a le felicita de Ziua Mamei – VIDEO

“Bună ziua. Aici Barack Obama. Preşedintele dumneavoastră” a sunat introducerea lui Obama.

Pentru sărbătorirea Zilei Naţionale a Mamei în Statele Unite, Preşedintele Barack Obama a sunat trei mame la telefon pentru a le ura “La mulţi ani de Ziua Mamei”, potrivit unui oficial de la Casa Albă citat de CNN.

Cele trei mame, din Minnesota, Arizona şi Florida, îi scriseseră toate scrisori Preşedintelui de-a lungul anilor. Când în sfârşit au fost abordate de Barack Obama, momentul a fost cu adevărat surprinzător.

“Ştiu cât de greu este să creşti copii şi să faci să le fie bine, iar dacă nu ar fi fost mama mea, cu siguranţă nu aş fi aici”, a spus Obama în timpul unui apel telefonic cu una dintre mame, referindu-se la propria sa mamă, Ann Dunham, care a murit în 1995. “Îndepliniţi munca cea mai importantă care există.”

Stephanie Tarr, o chelneriţă din Coon Rapids, Minnesota, şi mamă a doi băieţi, s-a aflat printre mamele care au fost sunate de Barack Obama. Aceasta i-a scris preşedintelui pentru a-i mulţumi lui şi familiei pentru ce fac în fiecare zi pentru ţară şi pentru familiile de rând din America.

“Nu se poate”, a răspuns Stephanie Tarr la telefon, nevenindu-i să creadă când a fost salutată de însuşi preşedintele. “Eu sunt! Daţi-mi un test”, a răspuns Preşedintele. “Întrebaţi-mă despre orice.”

Dawn Miller, ofiţer din Tucson, Arizona, i-a scris şi ea preşedintelui şi a primit un apel de la Obama în această săptămână. “Am hotărât că, din moment ce este Ziua Mamei, ar trebui să sun autoarele de scrisori şi mamele şi să spun ‘Mulţumesc’ pentru ‘că sunteţi mame minunate'”.

Ultima mamă pe care a sunat-o preşedintele, Patricia Church din Florida, are patru copii şi i-a scris preşedintelui Obama legat de provocarea de a creşte copii ca mamă singură.

https://www.youtube.com/watch?v=L8NqRMNfby4