Confidenţialitate

Bacău: Opt autoturisme și un microbuz au ars în curtea Direcției de Asistență Socială. Update: Cineva ar fi pus focul intenționat | GALERIE FOTO

Opt autoturisme și un microbuz au ars în curtea DGASPC Bacău, joi noapte, din motive încă necunoscute. Pompierii, care au intervenit să stingă incendiul, încă fac cercetări pentru a afla de la ce a pornit focul, iar cauza probabilă ar fi că focul a fost pus intenționat. Poliția face la rândul ei cercetări.

Era 01.00 noaptea când un apel la 112 a anunțat incendiul din curtea DGASPC Bacău.

Mai multe mașini de pompieri au plecat la intervenție, iar când au ajuns acolo, parte din parcul auto al instituției ardea ca o torță.

Intervenția nu a durat mult, iar mașinile au fost stinse repede, dar din ele nu a rămas mai nimic. 8 autoturisme și un microbuz au ars în curtea în care erau parcate.

Nu se știe pentru moment dacă a fost un scurtcircuit la una dintre mașini iar flăcările s-au extins la celelalte ori dacă la mijloc a fost o mână criminală.

Pompierii încearcă să stabilească de la ce a pornit focul, dar din cercetările efectuate până în acest moment cauza probabilă a izbucnirii incendiului este acțiune intenționată, spun pompierii.

Poliția a deschis la rândul ei o anchetă și există un dosar penal pentru distrugere prin incendiere.

Ancheta urmează să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Citește și: Constanța: Accident rutier grav, între o ambulanță și un taxi. Echipajul SAJ, o mamă și copilul ei au ajuns la spital