Confidenţialitate

A șaptea etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, Cupa Gorjului

Rânca este locul unde are loc în acest weekend a șaptea etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, Cupa Gorjului „Acasă la Brâncuși”.

Ediția din acest an stabilește un record de înscrieri, cu un total de 87 de piloți.

Competiția se va desfășura pe sectorul de drum DN 67C dintre Novaci și Rânca, între kilometri 17 și 22, traseul urmând să aibă o distanță totală de 5,025 de kilometri. Diferența de nivel dintre start și finiș este de 342 de metri.

Runda din Gorj ar putea consemna și primul titlu național la Categoria I FIA, dedicată automobilelor de producție.

Cu cinci victorii și un loc 2 în acest sezon, Mihai Leu mai are nevoie de numai 5 puncte pentru a deveni campion al diviziei din punct de vedere matematic.

Pe un Ferrari 458 Challenge, fostul campion național absolut de raliuri a strâns 143 de puncte în primele 6 runde, în timp ce principalul său urmăritor, Călin Manițiu, are 88.5 puncte.

Dacă sâmbătă au fost programate manșele de recunoașteri și antrenamentele cronometrate, azi sunt manșele de concurs din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop – Cupa Gorjului.

Trafic oprit pe sectorul de drum DN 67C, dintre Novaci și Rânca

Circulaţia va fi oprită astăzi, în intervalele orare 08:00 – 12:30 şi 13:30 -19:00, pe DN 67C Novaci – Rânca (Transalpina), pe tronsonul kilometric 17 – 22, în judeţul Gorj, unde se desfăşoară Campionatul de Viteză în Coastă (Cupa Gorjului).