Avocatul Diavolului: Suntem din nou în 16 noiembrie 2014. Pe cine ați vota președinte? – VIDEO

Se fac astăzi patru ani de la victoria lui Klaus Iohannis împotriva lui Victor Ponta în alegerile prezidențiale.

Patru ani de când România este condusă mai nemțește după unii, mai românește decât înainte, după alții.

Acțiunile și mai ales inacțiunile președintelui Klaus Iohannis au entuziasmat și au dezamăgit, pe rând, iar astăzi noi o să-i facem cu ajutorul dvs bilanțul de patru ani.

Pentru a evita o dezbatere negativistă, căci, se știe, noi românii suntem uneori mai animați de furie decât de încredere, nu o să vă întrebăm dacă l-ați mai vota azi pe Klaus Iohannis pentru funcția de președinte ci o să vă teleportăm în timp înapoi patru ani ca să vă întrebăm dacă l-ați mai fi votat atunci, în 2014, știind cum avea să se descurce dl. Klaus Iohannis în funcția de președinte.

Desigur, alegerea va fi una grea, mai ales în condițiile în care acum fix patru ani Iohannis se întâlnea în turul doi al alegerilor prezidențiale cu premierul de atunci Victor Ponta, un personaj politic controversat și atunci dar și acum.

Nu fugiți de responsabilitate și nu răspundeți la întrebarea noastră cu varianta nu aș mai merge la vot. Pe Iohannis prezența masivă la vot în turul doi l-a făcut președinte, așa că absența de la vot tot un vot pentru Ponta ar fi fost.

Nu știm ce s-ar fi întâmplat cu Victor Ponta președinte al României, dar știm exact ce s-a întâmplat cu Klaus Iohannis și, de fapt, pe actualul președinte îl judecăm azi.

Dacă azi ar fi 16 noiembrie 2014, pe cine ați vota președintele României?

De la 13:15, Vlad Petreanu și Moise Guran intră în rolurile a doi ”avocați” aflați pe poziții opuse, dar te lasă pe tine să decizi ce este mai bine. 

La Avocatul Diavolului tu ești judecătorul!

Vlad Petreanu și Moise Guran vă invită să vă exprimaţi opinia şi să o faceţi auzită în întreaga ţară sunând la numărul de telefon 0372.069.599 sau comentând direct în acest articol de pe europafm.ro.