Avocatul Diavolului: De ce sunt românii socialişti, la 30 de ani de la Revoluţie? Şi de ce nici nu sunt conştienţi de asta?

Europa FM a căutat să afle și în această lună care sunt opțiunile de vot ale românilor. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlament European, adică alegeri europarlamentare,PSD, Alianţa 2020USR-PLUS și Pro România ar înregistra o scădere față de datele din BAROMETRU EUROPA FM pentru luna februarie, în timp ce PNL, ALDE și PMP ar fi în creștere.

Procentele din grafic provin din opțiunile valide:

În cazul alegerilor prezidențiale, actualul președinte ar aduna 44,3% din opțiunile de vot, în creștere de la 41,4% cât înregistra în luna februarie 2019.

În BAROMETRU EUROPA FM am căutat să aflăm și percepția românilor cu privire la ajutoarele sociale.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM pe un eșantion de 1010 persoane cu vârste de 18 ani și peste, în perioada 18martie – 3 aprilie 2019. Interviurile au fost realizate prin telefon,utilizând metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing).

Marja de eroare este de +/- 3,1%. Eşantionul este probabilist, multistratificat, cu extragere aleatoare a persoanei.

De la 13:15, Vlad Petreanu și Moise Guran intră în rolurile a doi ”avocați” aflați pe poziții opuse, dar te lasă pe tine să decizi ce este mai bine. 

La Avocatul Diavolului tu ești judecătorul!

Vlad Petreanu și Moise Guran vă invită să vă exprimaţi opinia şi să o faceţi auzită în întreaga ţară sunând la numărul de telefon 0372.069.599 sau comentând direct în acest articol de pe europafm.ro