Confidenţialitate

Avocatul Diavolului, cu Vlad Petreanu și Cătălin Striblea: Mai este Bucureștiul cel mai atractiv oraș al țării? | VIDEO

În București se duce cea mai crâncenă bătălie politică din istoria alegerilor noastre locale. O bătălie plină de acuzații de fraudare, corupție, dar și un nivel politic foarte coborât din partea unora dintre actori. E o bătălie politică la care este concentrată întreaga țară.

La fel, putem spune, punctul de maximum interes al acestei campanii a fost ceea ce se întâmplă în Capitală. Candidații au fost cei mai cunoscuți, au avut campaniile cele mai mari, iar toți cei implicați au apărut zilnic la televizor. Așa au ajuns și la dumneavoastră problemele pe care le avem noi, cei care trăim în această comunitate.

Aș îndrăzni să spun că, de fapt, în anumite momente, România a auzit doar de problemele Bucureștilor. De aceea, credem că judecata Bucureștiului în acest moment este binevenită pentru noi toți. Mai ales că rezolvarea problemelor de aici este o pildă pentru toate primăriile și comunitățile din România.

Întreaga țară știe de traficul din București, de epopeea metroului, de aerul mudar sau de lipsa de locuri din grădinițe. În același timp, toată România vine la doctor la București sau, dacă poate, își trimite copilul la facultate în capitala României. Ca să nu mai spunem de uriașa forță de muncă atrasă de salariile din București. Sunt toate atât lucruri rele, cât și bune. De aceea, vom judeca orașul București, capitala României.

Credeți că București mai este cel mai atractiv oraș al României?