Confidenţialitate

Avocatul Diavolului: Antena 3 e aici?

Antena 3 acuza de cateva zile autoritatile de o încercare brutală de suprimare a libertății de exprimare. Ore și zile la rând, realizatorii postului de televiziune și invitații lor au protestat vehement față de notificarea Fiscului de evacuare a cladirilor ocupate in Baneasa și au cerut sprijinul publicului și al politicienilor.

Răspunsul politicienilor a venit miercuri, când senatorii l-au chemat pentru explicații în fața lor pe prim-ministrul României.

În dispută s-a implicat și președintele României, Klaus Iohannis, care a caracterizat punerea în aplicare a sentinței referitoare la fostele proprietăți ale lui Dan Voiculescu condamnat pentru spălare de bani drept “un banal act administrativ” iar acțiunea ANAF drept “hei-rupism”.

Acum avem doua tabere: una care crede că Fiscul a acționat prea brutal, cealalta considera că legea trebuie să fie egală pentru toți și critică vehement intervenția politicului.

La Europa FM, de la 13:15, Cristian Tudor Popescu și Cătălin Tolontan au intrat înt-o ediţie specială Avocatul Diavolului în rolurile a doi ”avocați” aflați pe poziții opuse și te lasă pe tine să decizi ce este mai bine.

https://soundcloud.com/europafmromania/avocatul-diavolului-antena-3-e-aici-19-februarie-2016