Confidenţialitate

Avocata lui Liviu Dragnea, despre eliberarea fostului lider PSD: Eu sunt foarte încrezătoare | AUDIO

Comisia de specialitate a penitenciarului Rahova a dat aviz favorabil pentru eliberarea condiţionată a fostului preşedinte al PSD, Liviu Dragnea. Acesta urmează a fi eliberat doar dacă și în instanță va fi luată o astfel de decizie.

Avocata sa, Flavia Teodosiu a spus la Europa FM că Liviu Dragnea a primit aviz favorabil pentru eliberarea condiționată din partea comisiei de specialitate a Penitenciarului Rahova.

”S-a dat acel aviz favorabil, ceea ce înseamnă că dândul îndeplinește toate condițiile legale pentru eliberarea condiționată. Nu are infracțiuni, a avut un comportamrent exemplar și, inclusiv, îndeplinirea fracției, fracția de două treimi, din care s-au scăzut și zilele de muncă. Instanța a dat decizia în ce măsură va admite această cerere, însoțită de avizul favorabil. Eu sunt foarte încrezătoare”, a declarat avocata Flavia Teodosiu.

Judecătoria Sectorului 5 va decide pe 27 aprilie dacă Liviu Dragnea va fi  eliberat condiționat din închisoare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Liviu Dragnea a fost condamnat în mai 2019 la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru instigarea la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman. El a executat deja două treimi din pedeapsă, condiția necesară pentru a solicita eliberarea condiționată.

  • Florentina Mihăiță