Avertismentul premierului către miniștrii care discută despre impozitul pe gospodării: V-aș ruga să vă abțineți

Avertisment fără precendent al premierului Sorin Grindeanu la adresa miniștrilor care discută în presă despre impozitul pe gospodării.

Premierul le-a cerut miniștrilor, la începutul ședinței de Guvern de joi, să nu mai discute în presă despre proiecte care le aparțin altor colegi.

Sorin Grindeanu a făcut referire la impozitul pe gospodării, care a creat o serie de confuzii, deși e vorba de un proiect aflat în faza de discuții.

Fără să dea nume, premierul a spus iritat că mulți miniștri și-au dat cu părerea la televizor pe acest subiect fără să cunoască detalii.

Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, a fost cea care a deschis subiectul impozitului pe gospodării într-o emisiune televizată în urmă cu câteva săptămâni.  Ulterior a mai abordat această temă în diverse interviuri televizate.

”Toată lumea merge la tv și își dă cu părerea. Până nu avem un draft final v-aș ruga să vă abțineți. Singurul care poate să vorbească e ministrul Finanțelor din punctul de vedere al Guvernului. Am văzut foarte puțini dintre dumneavoastră care să nu își dea cu părerea despre acest subiect. Fiecare să își gestioneze domeniul pe care îl are”, a spus Grindeanu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS