Averea lui Prince, fără moştenitor

Moartea neaşteptată a lui Prince a ridicat numeroase semne de întrebare în legătură cu cine va moşteni averea artistului, estimată la 800 de milioane de dolari.

Având în vedere faptul că nu a fost găsit testamentul cântăreţului, cel mai probabil sora lui Prince va fi moştenitoarea, susţine presa americană.

Tyka Nelson, în vârstă de 55 de ani, a avut probleme cu drogurile în tinereţe, ceea ce a îndepărtat-o de fratele celebru. Dar femeia a scăpat de dependenţă şi, în ultimii ani, cei doi au reluat legăturile.

Tyka ar putea intra în posesia uriașei averei a regretatului artist decedat dacă nu va ieși la iveală un testament care să indice altceva.

Dacă nu a fost a redactat niciun testament, atunci, potrivit legilor statului american Minnesota, averea starului, îi va reveni unicei sale surori, Tyka Nelson, în calitate de cea mai apropiată rudă de sânge, scrie dailymail.co.uk.

Bunurile şi imobilele lui Prince au o valoare estimată de 300 de milioane de dolari, la care se adaugă catalogul muzical care valorează 500 de milioane de dolari.

Artistul american a murit joi la vârsta de 57 de ani.

sursă: Digi24.ro