Averea lui Pablo Escobar, subiectul unei serii pe Discovery Channel

Averea lui Pablo Escobar va fi subiectul unei serii la Discovery Channel, intitulată ”Escobar’s millions” şi realizată cu sprijinul guvernului columbian, care va fi difuzată în România în a doua jumătate a anului.

Pablo Escobar, cel mai cunoscut ”lord” al drogurilor din Columbia, a început ca un simplu traficant de cocaină, dar în final a ajuns şeful Cartelului Medellin – un nume puternic, cu o valoare de mai multe miliarde de dolari pe piaţa narcoticelor.

Escobar a cheltuit sume mari pe obiecte de lux şi proprietăţi, în toată lumea, însă legendele urbane i-au făcut pe mulţi să creadă că o mare parte din averea lui nu a fost găsită încă şi este ascunsă în Columbia şi America Centrală.

Doug şi Ben, foşti ofiţeri CIA, îşi asumă misiunea de a rezolva misterul. Cei doi îşi vor folosi cunoştinţele şi tehnologii peformante precum GPR (radar pentru scanare subterană) ca să pornească pe urmele profiturilor adunate ilicit de Escobar din vânzarea de droguri.

Nu s-au mai derulat niciodată căutări la o asemenea scară şi în asemenea detaliu. Dacă există cu adevărat o comoară care aşteaptă să fie descoperită, ei sunt cei care vor reuşi să o scoată la lumină şi să rezolve o dată pentru totdeauna acest mister uriaş.

Sursă: News.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS