Confidenţialitate

”Avengers: Infinity War”, la cel mai bun debut în cinematografe din istorie

Cea mai nouă producție cu eroii Marvel, ”Avengers: Infinity War”, film lansat în acest week-end, a înregistrat cel mai bun debut la nivel mondial.

Înainte de lansarea în China și Rusia, două dintre cele mai mari piețe de film, pelicula Avengers: Infinity War a înregistrat weekendul trecut 630.000.000 de dolari, scrie BoxOfficeMojo.com. A fost detronat, astfel, ”Fast and Furious 7”, deținătorul precedentului record cu 543 milioane de dolari. Doar în SUA, ”Avengers: Infinity War” a avut încasări de 250 milioane de dolari, sumă depăşeşte recordul deţinut în această țară până acum de ”Star Wars: The Force Awakens” (248 milioane de dolari).

Filmul aduce pe marile ecrane o confruntare intensă, plină de scene de acțiune punctate cu momente comice, în care Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor, se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor. Eroii Marvel se reunesc în ”Avengers: Infinity War” petru a face front comun în fața acestui inamic care ajunge să aibă puteri incredibile.