Australian Open: Sorana Cârstea va juca în optimi cu Garbine Muguruza

Sorana Cârstea, locul 78 WTA, va evolua duminică în optimile de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, în compania jucătoarei Garbine Muguruza, locul 7 WTA și cap de serie numărul șapte.

Sorana Cârstea și Garbine Muguruza care nu au mai fost adversare în circuitul WTA până acum, se vor întâlni în ultimul meci de pe terenul „Margaret Court”.

În primul meci de pe același teren vor juca, în turul trei la dublu, perechile Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie 11, și Marc Polmans/Andrew Whittington (Australia).

Pe Hisense Arena vor juca, în primul meci al zile de duminică, cuplurile Florin Mergea/Dominic Inglot (Romania/Marea Britanie), cap de serie 16, și Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franta), cap de serie 1.

La juniori, Vlad Andrei Dancu va juca pe terenul 5. Dancu va evolua in primul tur la simplu in compania belgianului Zizou Bergs si in runda inaugurala la dublu, alaturi de francezul Maxence Broville, impotriva perechii australiene Anthony Popyrin/Campbell Salmon, anunță News.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS