AuraBulb, becul inteligent care nu doar ne luminează dormitorul – VIDEO

Divoom AuraBulb și este un bec inteligent. Și când spunem bec, am vrea ca lumea să se gândească la gadget chiar în formă de bec.

Ce este interesant, Divoom AuraBulb funcționează cu ajutorul tehnologiei LED și se conectează prin bluetooth , adică poate fi controlat prin intermediul smartphone-ului.

N-ar fi o noutate pe piață, din moment ce în ultimii ani dispozitivele care se conectează la smartphone au devenit ceva obișnuit.

Ce are în plus Divoom AuraBulb?

Ei bine, Aurabulb este un gadget 3 în 1. Pe de-o parte avem un bec care luminează, cu milioane de culori și nuanțe de culori, dar care are incorporat și o boxă destul de puternică (deși de mici dimensiuni, îi poate deranja pe vecini).

În plus, te trezește dimineața. AuraBulb are și o funcție de alarmă.

aurabulb4-_divoom-aurabulb-smart-led-wireless-speaker-with-app-control-led-light

Foarte interesant: nu este un bec clasic, din sticlă, ci unul făcut din cauciuc, așa că nu se sparge. Iar atunci când sunetul vibrează, fiind de cauciuc, nu are cum să cadă de pe suprafața pe care este așezat.

Device-ul poate fi alimentat prin intermediul unui fir USB însă are și baterie, deci poate fi utilizat și fără fir.

Ca specificații tehnice, avem o baterie 1.200 de mAh, ce îi conferă o autonomie undeva la 6 ore. Nu este chiar cel mai puternic accesoriu din acest punct de vedere. Este un gadget foarte ușor (cântărește undeva la 360 de grame). În plus, vine și cu un cablu auxiliar deci poate fi conectat la orice player de muzică.

Mulţumim Smart-Products.ro pentru produsul oferit în teste.