AUDIO: Gaini aruncate in curtea ACL

Mai multe găini – unele dintre ele moarte – au fost aruncate astăzi în curtea sediului ACL din șoseaua Kiseleff. Păsările aveau la gât bilețele pe care era scris: Eu sunt Iohannis, mi-e frică de dezbatere.

Incidentul a avut loc cu puțin înainte de sosirea liderului PPE Joseph Daul la sediul ACL, pentru o întâlnire cu Klaus Iohannis, Vasile Blaga și Anca Boagiu.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu consideră că ideea de a arunca zeci de găini în curtea ACL face parte din campania electorală a PSD. Reprezentanții ACL au sesizat poliția și ANSVSA. (AUDIO)

Klaus Iohannis îi atrage atenția lui Victor Ponta că găinile moarte aruncate peste gard reprezintă un simbol al amenințărilor cu moartea, folosit ulima oară de naziști. (AUDIO)

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale i-a cerut din nou lui Victor Ponta să accepte invitația la o dezbatere electorală pe un teren neutru, la care toată presa din România să aibă acces. De partea cealaltă, echipa de campanie a PSD îi cere lui Klaus Iohannis să accepte invitatia la 4 dezbateri televizate la care participă Victor Ponta, la televiziunile B1 TV, România TV, Realitatea și Antena 3.