Au mai rămas două parole pentru a câştiga VACANŢA ÎN GRECIA

Deşteptarea oferă în fiecare săptămână o vacanţă în Grecia în schimbul a patru parole, anunţate de luni până vineri, la Europa FM, de Monica, Vlad şi George.

Miercuri şi joi urmează încă două parole care vor completa lista din această săptămână pentru o vacanţă în Grecia, oferită vineri în emisiunea Deşteptarea, de la Europa FM.

Cum se poate participa la concurs

Deşteptarea şi Neotur îţi oferă şansa de a câştiga săptămânal unul din cele 9 sejururi pentru 2 persoane în Insula Corfu Moraitika sau unul din cele 8 sejururi cu 7 nopţi de cazare la Nei Pori.

Adună de luni până joi parolele zilnice pe care le afli de la Monica, Vlad şi George, iar vineri, în emisiunea Deşteptarea, trimite în decurs de 30 de minute după semnalul de concurs un SMS la 1721 cu textul VACANŢA urmat de cele patru parole corecte din săptămâna respectivă.

Exemplu SMS valid: VACANTA, Desteptarea, Europa, Mare, Soare

Prin tragere la sorţi poţi câştiga o vacanţă de vis în Grecia, oferită de Europa FM şi agenţia Neotur.

Nei Pori este un loc liniştit în care poţi savura natura, cu apa ei cristalină şi peisajele care-ţi taie respiraţia. Clădirile nu au mai mult de trei etaje înlţime, iar între ele se impune biserica, singura mai înaltă. Nei Pori se află în sudul regiunii Pieira, la poalele Muntelui Olimp.

Pentru Insula Corfu prezentările nu mai sunt necesare. Aflată în Marea Ionică, insula Corfu este considerată una dintre cele mai frumoase ale Greciei. Moraitika este situată pe coasta de est a insulei, la aproximativ 20 km de capitala insulei, Kerkyra.

Ai pierdut o parolă?

Ascultătorii fideli ai emisiunii Deşteptarea discută despre parolele concursului în pagina dedicată acestuia de pe europafm.ro. Click aici pentru a merge în pagina concursului ‘Cu Deşteptarea şi Neotour vezi marea din Grecia’