Au mai rămas doar 10 zile până la EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ

După succesul înregistrat anul trecut, la prima ediție, ‘Live pe Plajă‘ revine în forță în 2013!

Europa FM cheamă toți românii amatori de muzică bună la cel mai mare concert al radioului, care va avea loc pe 14 iulie, duminică, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 20:00!

Vor urca pe aceeași scenă unii dintre cei mai iubiți artiști români: Voltaj, Direcţia 5, Vama și Smiley, într-un concert care va dura mai bine de 5 ore și care promite o noapte magică, plină de muzică bună pentru toți amatorii de distracție aflați la mare!

Voltaj, Direcția 5, Vama și Smiley vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor, într-un show în care muzica va fi completată de un spectacol grandios de lumini și efecte speciale.

La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public este liberă iar buna dispoziție, garantată!

MC-ul concertului Europa FM ‘Live pe Plajă’ este George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului ‘Deșteptarea’ de la Europa FM. ‘Anul trecut, când Europa FM a organizat pentru prima oară ‘Live pe Plajă’ am trăit o experiență extraordinară: zeci de mii de oameni au cântat la unison împreună cu artiștii de pe scenă! A fost incredibil! Atunci ne-am spus că trebuie să continuăm și să transformăm acest eveniment absolut special într-o tradiție pentru Europa FM. Așadar, pe 14 iulie îi așteptăm, din nou, pe toți iubitorii de muzică live la concertul Europa FM de pe plaja dintre Venus și Saturn’, a spus George Zafiu.

În 2012, la prima ediție ‘Live pe Plajă’ peste 66 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus și Saturn ca să îi vadă în concert pe Ştefan Bănică, Loredana, Horia Brenciu, Holograf şi Direcţia 5.

Lidl este sponsorul oficial al concertului Europa FM ‘Live pe Plajă’ 2013.

Partener media: Kanal D. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

Click aici pentru invitaţia video la concertul EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ