Au mai rămas 4 zile până la EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ

MC-ul concertului Europa FM ‘Live pe Plajă’ este George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului ‘Deșteptarea’ de la Europa FM.

Pregătirile pentru concertul Europa FM Live pe Plajă, de duminică, de pe plaja dintre Venus și Saturn sunt în plină desfășurare! Voltaj, Direcția 5, Vama și Smiley – lucrează la show-urile din 14 iulie, când peste 60 de mii de spectatori îi vor auzi concertând live pe o scenă de proporții impresionante: 450 de metri pătrați!

Smiley s-a declarat extrem de emoționat la gândul că va cânta în fața unui public atât de numeros și mărturisește că artiștii care au concertat anul trecut, la prima ediție Europa FM Live pe Plajă – i-au povestit că atmosfera a fost fabuloasă.

Invitat în studioul Europa FM, la emisiunea ‘Deșteptarea’, Smiley i-a îndemnat să vină cu cortul pe toți cei care vor fi prezenți la concertul din 14 iulie, pentru că distracția se va prelungi până în zori!

Și Tudor Chirilă de la Vama – care va urca, de asemenea, pe scena Live pe Plajă, anul acesta se așteaptă la o experiență unică: ‘Am auzit că anul trecut au fost peste 60 de mii de oameni. Bă, băieți… o să fie mai ceva ca la Rolling Stones!’, a spus Tudor Chirilă, entuziasmat. Artistul a promis, în același timp, că ‘Lumea o să primească ceea ce putem noi să dăm mai bun. Vom cânta și ne vom simți bine și vom lăsa să iasă energie din noi până când îi molipsește și pe ei’.

Tudor Chirilă se află acum în Portugalia de unde va reveni special pentru concertul Europa FM. El i-a mărturisit, astăzi, în direct lui George Zafiu că n-a putut să flirteze deloc cu frumoasele fete portugheze pentru că nu înțelege limba.

‘Cred că la cum sună limba asta, sărutul portughez este unul extrem de contorsionat’, a spus Tudor Chirilă, râzând în hohote.

Și Direcția 5, care se va afla pentru a doua oară pe scena ‘Live pe Plajă’ anunță un spectacol care va încinge atmosfera, în timp ce Voltaj promite un show electrizant, plin de energie și de voie bună!

După succesul înregistrat anul trecut, la prima ediție, ‘Live pe Plajă‘ revine în forță în 2013! Europa FM cheamă toți românii amatori de muzică bună la cel mai mare concert al radioului, pe 14 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, la ‘Black Sea Arena’, de la ora 20:00!

În show-ul care va dura mai bine de 5 ore, Voltaj, Direcția 5, Vama și Smiley vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor. La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public este liberă iar buna dispoziție, garantată!

MC-ul concertului Europa FM ‘Live pe Plajă’ este George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului ‘Deșteptarea’ de la Europa FM.

Lidl este sponsorul oficial al concertului Europa FM ‘Live pe Plajă’ 2013.

Partener media: Kanal D. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

Click aici pentru invitaţia video la concertul EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ