Au mai rămas 4 zile până la concertul Europa FM LIVE pe plajă

Duminică, pe plaja dintre Venus şi Saturn, de la ora 20:00, va avea loc cel mai important concert al anului de pe litoral, singurul în care vor urca pe aceeaşi scenă cei mai populari artişti români.

Direcţia 5, Ştefan Bănică, Loredana, Horia Brenciu şi Holograf dezvăluie câteva secrete ale concertului din 29 iulie, care va avea loc pe plaja dintre Venus şi Saturn şi la care intrarea este liberă.

În premieră, pe scena Europa FM de la mare, Ştefan Bănică va cânta live cel mai nou single al său – ‘Nu e prea târziu’. Piesa a fost lansată în emisiunea Europa Express, de la Europa FM, realizată de George Zafiu.

‘Mi se pare un eveniment important, mai ales că vor urca pe scenă oameni care sunt de ani buni pe piaţă. În 45 de minute încercăm să aducem ceea ce aşteaptă lumea de la noi’ , spune Ştefan Bănică.

Holograf va concerta într-o formulă care a făcut istorie. Chitaristul Nuţu Olteanu revine din Suedia, unde a emigrat acum 20 de ani, pentru a cânta alături de foştii săi colegi.

‘O să apărem într-o formulă care, după părerea mea, este formula pe care mi-aş fi dorit-o întotdeauna, cu două chitări’, a mărturisit Edi Petroşel, toboşarul trupei Holograf.

Marian Ionescu anunţă ce va cânta Direcţia 5 pe scena dintre Venus şi Saturn. Deşi formaţia a devenit celebră pentru piesele sale de dragoste, Marian Ionescu promite un concert în forţă.

Vom cânta în mod sigur cântece de pe discul nostru nou Electric Love Story, pe care nu le-am cântat niciodată în public’. Vedeta a explicat că ‘acolo, pe plajă, concertul are o dinamică anume. N-ai timp de prea multă visare’.

Direcţia 5 îşi prezintă pe scena Europa FM de pe plajă şi noul single – ‘O fată ca ea’, interpretat de Toni Şeicărescu şi Cristi Enache.

Europa FM LIVE pe plajă va avea loc duminică, de la ora 20:00, pe plaja dintre Venus şi Saturn, iar intrarea va fi liberă.