Au început înscrierile pentru Gala Tânărului Actor – HOP

S-a dat startul înscrierilor la preselecţia pentru apropiata Gală a Tânărului Actor – HOP.

Potrivit UNITER, la cea de-a XVIII-a ediţie, programată pe 15 şi 16 iulie, vor fi două teme, la alegere, atât pentru secţiunea Individual, cât şi pentru secţiunea Grup

Pentru tema Dada – Ce-i cu dadaismele astea? se cere un exerciţiu complet liber pentru realizarea căruia se acceptă orice formulă estetică având ca suport un poem, o proză dadaistă, o operă de artă dadaistă. Este obligatoriu ca scriitorul/ artistul pe care îl aleg participanţii să aparţină mişcării dadaiste apărute acum o sută de ani (1916-2016).

Pentru tema Vacanţa la mare se cere un exerciţiu cu text având la bază o lucrare literară (roman/ text dramatic/ poem în proză/ film) a unui autor clasic sau contemporan care are acest subiect. Nu se acceptă texte personale ale concurenţilor. Componenţa maximă a unui grup este de şase persoane. Totodată, se mai cere un exerciţiu nonverbal (improvizaţie, teatru-fizic, teatru de obiecte, teatru circ etc.) cu această temă.

Se pot înscrie actori care au absolvit facultatea începând cu promoţia 2011.

Candidaţii trebuie să trimită dosarele însoţite de un Curriculum Vitae, o fotografie (portret, rezoluţie 300 dpi) şi titlul exerciţiului prezentat.

Termenul limită de înscriere este 1 iulie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS