Au început înscrierile pentru Cerbul de Aur 2019

De joi au început înscrierile pentru Concursul internaţional de interpretare Cerbul de Aur, ediţia 19.

Artiştii care doresc să participe la concurs se pot înscrie până în data de 6 iulie 2019, pe site-ul oficial al evenimentului, cerbuldeaur.ro, unde este publicat şi Regulamentul Festivalului Concurs.

La finalul perioadei de înscrieri, juriul selecţiei va decide artiştii care vor intra în competiţie. Dintre aceștia, doar 12 concurenţi rămân în concurs și vor avea șansa de a câștiga unul dintre cele patru premii ale Festivalului, în valoare totală de 55 de mii de euro sau unul dintre premiile speciale.

Cu o tradiție de 51 de ani, Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a devenit cel mai mare festival internaţional de muzică organizat în România, iar anul acesta va avea loc la finalul lunii august, în Braşov.

În 2018, televiziunea publică a reluat organizarea Festivalului Internațional Cerbul de Aur după o întrerupere de nouă ani, reunind pe scena din Piața Sfatului din Brașov nume importante ale industriei muzicale din România și din străinătate.

Evenimentul, care va avea loc în cea de-a doua parte a lunii august, va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

De la debutul festivalului, în 1968, la Cerbul de Aur au participat vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Barbara, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow, James Blunt, Amy Macdonald, Nicole Scherzinger şi mulţi alţii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS