Au inceput inscrierile la Rocket Bike Fest, pista prieteniei

Cea de-a treia ediție a competiției caritabilă de ciclism va avea loc pe 1 iunie în Pădurea Cernica de lângă București. Toți banii strânși vor fi folosiți în programele de recuperare gratuite pentru copiii cu autism.

Sub sloganul ‘Pedalez, mă distrez, donez!’, Rocket Bike Fest va avea loc pe 1 iunie în Pădurea Cernica de lângă București.

Vor fi două trasee. Unul simplu, pentru amatori, denumit Hobby, unde, pe o distanța de 25 de kilometri din două bucle, poate pedala orice iubitor de natură și competiții sportive în aer liber.

Cel de-al doilea, cu diferențe mici de nivel, este amenajat pentru sportivii mai antrenați. Traseul dedicat lor măsoară 50 km, respectiv patru bucle.

Și copiii pot participa alături de un părinte la categoria Family pe o buclă amenajată în pădure, sau singuri, la categoria Copii pe două trasee special pregătite pentru ei.

Premiile constau în bani, vouchere, diplome și medalii, iar cei mici vor avea parte de surprize și cadouri. Cei care doresc să participe, trebuie să se înscrie pe website-ul www.rocketbike.ro până pe 29 mai. Toți banii strânși din taxa de înscriere vor fi direcționați către Asociația Help Autism, pentru programele gratuite de recuperare a copiilor cu tulburări din spectrul autismului.

Anul trecut la eveniment au fost prezenți peste 800 de concurenți și peste 2.000 de participanți.