Au început finalele concursului ‘Cântă cu Monica’

De azi şi până vineri veţi putea asculta la Europa FM, în emisiunea ‘Deşteptarea’, finaliştii concursului ‘Cântă cu Monica’.

Dintre toate înscrierile din acest sezon al concursului lansat de Monica Anghel pentru ascultătorii talentaţi ai postului Europa FM, doar câteva au fost selectate pentru etapa finală.

Miza concursului ‘Cântă cu Monica’, lansat luna trecută de Europa FM, este participare alături de artistă la showul pe care aceasta îl va susţine în decembrie în cel mai muzical garaj din România – Garajul Europa FM. Până pe 11 noiembrie, prin e-mail sau pe siteul europafm.ro s-au înscris o mulţime de talentaţi care visează la statutul de vedetă şi mai ales la ocazia de a cânta alături de una dintre cele mai bune voci ale României, Monica Anghel.

Criteriile de selecţie au fost dure, după cum au povestit George Zafiu şi Monica Anghel în ‘Deşteptarea’, astfel încât alegerea câştigătorilor dintre finalişti se anunţă una dificilă. După ce vor fi difuzate vineri, la Europa FM, şi ultimele piese ale finaliştilor, veţi putea vota câştigătorii pe pagina de Facebook Radio Europa FM. Până atunci mai urmează încă două zile în care să cunoaşteţi români talentaţi.

Vezi aici finaliştii de miercuri