Atentie daca mergeti in Franta!

In perioada 6 – 9 februarie 2012, mai multe sindicate ale piloţilor şi personalului navigant din Franţa vor intra in greva, fiind posibilă afectarea zborurilor de pe toate aeroporturile.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să călătorească, în următoarea perioadă, în Franţa cu avionul, că în perioada 6 – 9 februarie 2012, mai multe sindicate ale piloţilor şi personalului navigant din Franţa vor intra in greva, fiind posibilă afectarea zborurilor de pe toate aeroporturile.

Pentru a preveni apariţia unor situaţii neplăcute pe durata călătoriei în străinătate, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care au programate zboruri către sau provenind din Franţa, în această perioadă, să contacteze, în prealabil, compania aeriană pentru reconfirmarea orarului de zbor.

Compania Air France apreciază ca va trebui să reducă numărul de zboruri programate şi nu exclude anulări de ultim moment şi întârzieri.

Compania recomandă călătorilor să îşi schimbe data zborului fără plata unor taxe suplimentare.

Mai multe informaţii, în acest sens, puteti gasi pe site-ului Air France:

http://www.airfrance.fr/FR/fr/local/actualites/infos/infos-trafic-aerien-air-france.htm

In plus, cetăţenii români sunt sfătuiţi să consulte periodic pagina web a MAE (www.mae.ro), rubrica ‘Sfaturi de călătorie’ – ‘Alerte de călătorie’.