Atac terorist la Barcelona: “Acest atac laș a fost comis în mod deliberat împotriva celor care vor să se bucure de viață”

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și-a exprimat într-un comunicat de presă “profunda tristețe și îngrijorare” după acest atac și a transmis “cele mai sincere condoleanțe familiilor și rudelor victimelor”, dar și șefului guvernului spaniol, Mariano Rajoy.

“Vreau să menționez în mod special persoanele eroice care au oferit primul ajutor, alergând în direcția pericolului pentru a-i ajuta pe alții, dar și forțele de securitate care acționează pentru a proteja populația”, a mai spus Jean-Claude Juncker.

Acesta a precizat că executivul european “rămâne la dispoziția autorităților (spaniole) pentru orice fel de sprijin sau asistență de care acestea au nevoie”.

“Acest atac laș a fost comis în mod deliberat împotriva celor care vor să se bucure de viață și să-și petreacă timpul cu rudele și prietenii. Nu ne vom lăsa intimidați de barbarii ca acestea”, a concluzionat președintele Comisiei Europene.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS