Astra Giurgiu – CFR Cluj 3-3

Fatai a reusit o dubla si gazdele conduceau cu 2-0 inca din minutul 11.

Weldon a cazut insa in careu si l-a pacalit pe arbitrul Cojocaru, care a dictat eronat penalty si l-a eliminat pe Ben Youssef in minutul 13. Muresan a transformat, apoi Maah a marcat primul sau gol in Romania. Takayuki a readus Astra in avantaj chiar inainte de pauza.

Repriza secunda a fost dominata de ardeleni, care au lovit de 3 ori barele portii adverse si au reusit sa egaleze tot prin Maah in minutul 82. Astfel, dupa ce joi a eliminat-o pe Astra in semifinalele Cupei , CFR a micsorat acum sansele giurgiuvenilor de a prinde un loc de Europa League.

Cealalta finalista a Cupei, Petrolul Ploiesti este aproape sigura de participarea in competitia continentala dupa un la fel de spectaculos 4-2 in deplasare la U Cluj. Tot aseara ,campioana Steaua a scos doar o remiza, 1-1 in deplasare la codasa CS Severin. Gazdele au condus din minutul 25 iar Gabi Iancu a marcat golul egalizator in finalul intalnirii.

Astazi se mai joaca doua partide foarte importante in penultima etapa: Concordia Chiajna – Pandurii Tg Jiu si Ceahlaul Piatra Neamt – CSMS Iasi iar de maine pana joi sunt programate meciurile ultimei etape din Liga Intai.