Confidenţialitate

Astra – FC Viitorul: 1-2 în Liga 1

FC Viitorul s-a detașat din nou la 3 puncte în fruntea clasamentului Ligii 1, după ce a învins-o cu 2-1 în deplasare pe campioana Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a treia a play-off-ului, în care cele două adversare au ratat 3 penalty-uri. Toate golurile și ratările au fost în prima repriză.
Chițu a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 13, apoi Săpunaru a trimis mingea în propria poartă în minutul 21. În minutul 30, arbitrul Radu Petrescu a acordat un penalty pentru Viitorul, la un fault al lui Săpunaru la Florinel Coman. Lovitura de pedeapsă a fost bătută de Chițu, dar portarul Iliev a apărat. Peste 5 minute s-a dat un nou penalty, tot pentru Viitorul, a executat Florinel Coman, iar Iliev a parat din nou. În minutul 39 Florea a înscris, iar în minutul 41, centralul a fluierat o lovitură de la 11 metri și pentru Astra, iar Daniel Florea a trimis mingea pe langă poartă.

FC Viitorul este acum la 3 puncte peste FCSB, iar Astra este ultima din play-off, la 10 puncte de formația lui Gică Hagi.