Confidenţialitate

Astăzi este ultima zi în care se pot depune candidaturile pentru alegerile locale

În București, sunt mulți candidați care speră să ajungă în fotoliul de primar general, cât și pentru cel de sector.

Lupta va fi și pe locurile de consilier general. Pe liste sunt inclusiv actori, sportivi sau oameni de afaceri.

Fostul premier Petre Roman și Anghel Iordănescu, fost selecționer al echipei naționale de fotbal, dar și Dumitru Dragomir figurează pe lista PSD pentru Consiliul General al Primăriei București.

„Venim cu o listă de profesioniști, oameni care iubesc Capitala. Domnul Petre Roman deschide, alături de mine, lista. De asemenea, veți observa sportivi, campioni, pentru că administrația este exact ca sportul. Contează doar performanța.

De asemenea, îndrăgita actriță Monica Davidescu este în echipa noastră. Bucureștiul trebuie să fie în continuare o capitală culturală”, a declarat Gabriela Firea.

Pe listă mai apar Elisabeta Lipă, Anghel Iordănescu și Dumitru Dragomir.

„Susțineam un nou mandat pentru Gabriela Firea, dar acum nu se mai pune problema să stau pe margine, m-am decis să intru, să fac ceva pentru bucureșteni. Sunt cel mai get-beget bucureștean”, a spus Petre Roman.

„Eu am venit alături de dumneavoastră pentru că știu sigur că veți câștiga. Mie nu-mi place să pierd. Am venit alături de dna Firea. O voi sprijini în absolut tot ceea ce face, pentru că face lucruri excepționale”, a spus și Dumitru Dragomir.

Gabriela Firea a spus că semnăturile depuse sunt „reale” și a catalogat ca manipulări venite din partea contracandidaților informațiile potrivit cărora PSD a falsificat semnături pentru susținerea candidaților în Capitală.