Astăzi dăm startul concertului Europa FM Live Pe Plajă – VIDEO

Astăzi începe cel mai mare concert de la malul Mării Negre,  Europa FM Live Pe Plajă, ce se va desfăşura timp de trei zile consecutiv, pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Europa FM invită și anul acesta toți iubitorii de muzică și distracție la super-evenimentul care va avea loc pe 29, 30 și 31 iulie.

Ajuns la cea de-a cincea ediție, Europa FM Live pe Plajă a devenit un eveniment ce marchează agenda sezonului estival de pe litoralul românesc.

Vineri 29 iulie, SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE și DeMoga MUSIC SHOW vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor într-un concert care va dura mai bine de 5 ore. Muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Sâmbătă 30 iulie, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA,ANDRA, VUNK și PROCONSUL vor continua în forță concertele Live Pe Plajă. Muzica live va răsuna până după miezul nopții.

Duminică 31 iulie, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS vor încheia cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc cu un spectacol energic, antrenat de cele mai spectaculoase jocuri de lumini.

Toate concertele vor începe la ora 19:30.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, veţi putea urmări o transmisie specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat, în premieră, cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

Concertul poate fi urmărit video, în direct, aici.