Confidenţialitate

Asigurarea privată de sănătate – asigurarea că nu ai probleme atunci când ai probleme (P)

imed-gandeste-te-ca-sanatatea-e-masura-fericirii-tale

Asigurările private de sănătate nu sunt o noutate şi nici un lux accesibil celor cu venituri mari.  Nimeni nu plănuieşte să se îmbolnăvească, dar atunci când apar probleme cei mai mulţi descoperă că trebuie să aloce foarte mult timp şi mulţi bani pentru tratament, dau piept cu un sistem medical în care lipsurile se simt imediat şi, cel mai important, trebuie să cheltuiască bani, mulţi, pentru a consulta doctori, analize sau tratamente complexe.

Cei mai inspiraţi au descoperit că o investiţie minimă lunară îi poate salva de bătăile suplimentare de cap în cazul îmbolnăvirii şi pot ajunge să aibă parte de cele mai bune tratamente fără să plătească o avere pentru ele.

Sumele pentru o asigurare de sănătate privată variază de la o companie la alta, depind de tipul de servicii ales, de vârstă, sau de acoperire: naţională şi internaţională. Criteriile eliminatorii pentru cei care vor să încheie o poliţă de asigurare de sănătate sunt bolile grave preexistente, dar şi un comportament care predispune la probleme de sănătate, lucruri care se explică suficient de clar în momentul încheierii unei asigurări private de sănătate.

O asigurare privată de sănătate acordă pacienţilor posibilitatea nu doar de a alege medicul care să îi trateze, ci le oferă persoanelor în cauză şi accesul la istoricul doctorului şi, în funcţie de opţiunile incluse în poliţă, pot opta inclusiv să se trateze într-un spital din străinătate.

Contractul este semnat iniţial pe perioada de un an de zile cu posibilitatea prelungirii.

Beneficiile asigurărilor private de sănătate

Asigurarea privată de sănătate oferă o serie de beneficii esenţiale:

-Numărul mare de servicii medicale pe care îl acoperă

-Servicii medicale de calitate

– Programe de prevenţie şi îngrijire post-operatorie

– Acoperirea unor costuri foarte mari, chiar şi în cazul unei intervenţii chirurgicale foarte costisitoare

Costul unei asigurări private de sănătate

Eventualitatea unor momente neprevăzute nu ar trebui să împiedice pe nimeni să se bucure de tot ce are viaţa de oferit. De aceea, este important să luaţi în calcul o asigurare de sănătate din timp, pentru a avea şi costuri mai mici dar şi mai puţine griji în cazul unor probleme.

Cu ajutorul calculatorului online disponibil pe site-ul dedicat asigurării private de sănatate iMed, de la UNIQA Asigurări de viaţă, vă puteţi calcula care este suma lunară pe care trebuie să o plătiţi ca să nu vă mai faceţi probleme atunci când apar problemele de sănătate.

În mai puţin de 30 de secunde, după ce răspundeţi la câteva întrebări simple, apare o estimare de cost şi posibilitatea de a contacta un consultant care să uşureze întregul proces.