Confidenţialitate

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Putin: „Tu ai pornit acest război, tu îl conduci, tu poți să-l oprești”

Actorul Arnold Schwarzenegger a postat un mesaj video pe Twitter în care îi cere lui Putin să oprească războiul din Ucraina și îi îndeamnă pe ruși să se opună politicii de la Kremlin.

Clipul durează peste nouă minute și a fost vizionat de milioane de persoane. Schwarzenegger le spune rușilor că în Ucraina, „plouă bombe asupra civililor nevinovați”.

Arnold Schwarzenegger vorbește despre dragostea lui pentru Rusia și își amintește de călătoriile pe care le-a avut în această țară de-a lungul carierei sale de culturist.

În ce privește războiul din Ucraina, le spune rușilor că sunt mințiți.

Știu că Guvernul vostru v-a spus că acest război este despre denazificarea Ucrainei. Să fim serioși! Ucraina are un președinte evreu. Tatăl lui a fost ucis de naziști.

Îmi pare rău să vă spun că mii de soldați ruși sunt uciși și că acesta este un război ilegal.

Un mesaj direct îi este adresat președintelui Vladimir Putin: Tu ai pornit acest război, tu îl conduci, tu poți să-l oprești.

Mesajul lui Arnold Schwarzenegger este subtitrat în limbile engleză și rusă. „Iubesc poporul rus. De aceea trebuie să vă spun adevărul” – este textul care însoțește mesajul video al cunoscutului actor.