Confidenţialitate

Arnold Schwarzenegger a mărturisit că nu se simte foarte bine după operaţia pe cord deschis – VIDEO

Arnold Schwarzenegger, operat pe cord deschis la sfârşitul lunii trecute, a urcat pe contul său de Instagram un film în care le mulţumeşte fanilor pentru susţinere, şi în care le transmite că se simte mai bine, dar nu perfect.

“Vă mulţumesc din suflet pentru urările, mesajele, telefoanele, e-mailurile pe care le-aţi trimis din întreaga lume. Apreciez mult şi vreau să vă spun că sunteţi mai mult decât amabili.

Ma simt mult mai bine. Chiar dacă sunt pozitiv şi optimist, nu pot însă să spun că mă simt perfect. Perfecţiunea e departe, nu ma simt încă aşa bine”, a spus actorul.

În vârstă de 70 de ani, actorul cunoscut în special pentru rolul din filmele “Terminator”, fost campion mondial de culturism şi guvernator al statului american California, a trecut, pe 29 martie, printr-o operaţie pe cord deschis de înlocuire a unei valve cardiace implantată în urmă cu 20 de ani.

Valva cardiacă i-a fost iniţial implantată în 1997 în vederea corectării unei malformaţii cardiace congenitale şi a trebuit înlocuită.

Thank you all for caring. We are moving forward!

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on