Confidenţialitate

Armin van Buuren, interviu EXCLUSIV la Europa FM: ”De fiecare dată când pun muzică, o fac din inimă” | VIDEO

EXCLUSIV pentru Europa FM, Armin van Buuren își spune povestea, într-un interviu realizat de Camelia Chenciu. El vorbește despre cum s-au născut cele mai populare piese lansate în ultimii ani, dar și despre cum caută să depășească pandemia COVID-19 cu ajutorul muzicii, dar și al timpului petrecut cu familia într-o casă află aproape de plajă.

Despre seturile care au intrat în istoria muzicii, Armin van Buuren spune că nu are o rețetă de care să fie conștient. ”De fiecare dată cand pun muzică, o fac din inimă! Nimeni nu-mi spune ce piese trebui să am în seturile mele, întotdeauna mă străduiesc să ofer cele mai bune momente cu show-urile mele live. De fiecare dată încerc, nu e o formulă secretă la mijloc, îmi urmez instinctul”.

Despre cum a ajuns să realizeze cea mai populară emisiune dedicată iubitorilor genului trance, A State Of Trance , artistul mărturisește că nici nu visa la început că showul gândit pentru olandezi avea să se transforme într-un adevărat fenomen internațional.

”Acum că privesc în urmă și realizez că am ajuns la episodul 1000 din seria A State Of Trance, pare că a fost un mare plan la mijloc. Dar nu e așa.
Am început acest proiect pentru că atunci cand eram copil, mergeam cu bicicleta spre școală și ascultam toate show-urile dance difuzate la posturile de radio din Olanda și mi-am promis atunci un lucru: dacă voi avea vreodată posibilitatea să fac asta, o voi face. Visam să am propriul meu radio show.

Îmi amintesc că, la început, A State Of Trance era un show în limba olandeză, transmis doar de stațiile radio din Olanda și nu m-am așteptat ca, 20 de ani mai târziu, să continui sa fac asta, in fiecare săptamână.

A State Of Trance mi-a oferit atât de multe, o conexiune incredibilă cu muzica, cu fanii din toata lumea. A fost cumva în centrul a tot ceea ce am făcut până acum. Nu mi-am imaginat că voi ajunge în acest punct, în care vorbesc cu voi despre muzică din propriul meu studio radio, alături de Ruben de Ronde, partenerul meu de emisie.
Merg spre job-ul meu în fiecare zi pentru a vorbi despre muzica trance. Ăsta e un vis devenit realitate, de care mă bucur în fiecare zi.

Îmi pregătesc show-ul radio, sunt conectat cu tot ceea ce înseamnă muzică, pentru că, de fapt, acestea sunt motivele pentru care continui să iubesc ceea ce fac. Am aici tot ceea ce înseamna muzică nouă și am această oportunitate de a o face cunoscută fanilor”, mărturisește Armin van Buuren , la Europa FM.