ARGEȘ: Elev rănit la școlă

Elevul de zece ani rănit, miercuri, la o scoală din localitatea argeşeană Merişani este supus unei intervenţii chirurgicale, medicii operându-l pentru a-i scoate din picior bucata de fier beton în care a călcat în curtea şcolii.

Surse medicale au declarat că elevul de zece ani de la şcoala din Medişani a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitesti unde medicii au decis să-l opereze de urgentă.

Copilul a călcat pe o bucată de fier beton care i-a intrat în picior, incidentrul producându-se în curtea şcolii.

Fiindcă bucata de metal ieşea dintr-un spalier de aproximativ un metru, întreg spalierul a fost luat şi urcat în ambulanţă.

Un copil de zece ani de la o şcoală din judeţul Argeş s-a rănit, miercuri, în circumstanţe încă neelucidate şi a fost preluat de pompierii de la descarcerare.

Potrivit primelor date transmise de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, un echipaj de descarcerare a intervenit la o şcoală din comuna Merişani pentru a acorda primul ajutor unui copil în vârstă de zece ani care s-a rănit, având în picior o bucată de fier beton cu diametrul de şase milimetri care provine de la viţa de vie.

Copilul a fost preluat de paramedici şi urcat în autospeciala ISU, cu tot cu bucata de fier, urmând a fi transportat la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Pe drum, copilul va fi preluat de o maşină a Serviciului de Ambulanţă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS