Confidenţialitate

Arest la domiciliu pentru Gabi Tamaș

Gabi Tamaș a scapăt deocamdată de închisoare, dar va rămâne în arest la domiciliu din Israel, după ce a fost prins conducând în stare de ebrietate, cu peste 200 de kilometri pe oră și cu asigurarea mașinii expirată.

Fundașul naționalei României, legitimat la Hapoel Haifa, și-a petrecut noaptea în arestul poliției iar miercuri tribunalul din Petah Tikva l-a pus sub control judiciar.

Procesul a durat o oră și 45 de minute, iar soția lui Tamaș, care a fost citată ca martor, a declarat că au petrecut la un restaurant de lângă Tel Aviv, la aniversarea directorului clubului de fotbal din Haifa.

Avocatul fotbalistului a anunțat că a făcut deja recurs, fiindcă dacă va fi arestat la domiciliu, internaționalul român nu va putea veni la meciuri, deci îi va fi încălcat dreptul la muncă.

Pe lângă această pedeapsă, lui Gabi Tamaș i-a fost confiscată mașina, i-a fost suspendat permisul de conducere și a primit o amendă încă nespecificată.

Tamaș a fost surprins pe autostradă cu 205 kilometri pe oră, controlul cu etilotestul a arătat o concentrație de alcool în sânge de trei ori mai mare decât limita, iar după ce a coborât din mașină, a căzut pe astfalt.

Amintim, el are un “istoric” lung în acest gen de scandaluri. Are o condamnare și în România, fiindcă a spart ușa unui bloc și a adormit pe un preș în casa scării, iar de la CFR Cluj și FCSB a fost afară tot în urma unor acte de indisciplină, cauzate de consumul de alcool.

Tamaș este totuși un fotbalist apreciat, care a jucat Spania, Anglia, Franța sau Rusia și a adunat 67 de selecții în naționala României.