ARAD: Un recidivist, eliberat recent din penitenciar, a atacat cu un cuțit o vânzătoare

Un bărbat de 33 de ani din județul Iași, care este recidivist eliberat din penitenciarul Arad în cursul lunii decembrie 2016, este acuzat că ar fi autorul tâlhăriei cu un cuțit, comisă asupra unei vânzătoare dintr-un magazin alimentar aflat lângă mallul din centrul municipiului Arad.

Vânzătoarea, o femeie de 58 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu leziuni pin tăiere în zona feţei (la buză şi ureche) şi la coapsă.

Chiar dacă nu este grav rănită, femeia rămâne internată sub supravegherea medicilor la secţia de chirurgie generală.

În acest moment, bărbatul este cercetat pentru tâlhărie. Conform primelor informaţii, el ar fi reuşit să fure suma de 940 de lei.

Când au văzut imaginile surprinse de camerele video de supraveghere, anchetatorii l-au recunoscut pe bărbat și după câteva ore de căutări l-au prins, la Nădlac, în zona punctului de trecere a frontierei.

Cel mai probabil încerca să iasă din țară.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că înainte de atac, bărbatul a comandat o cafea, pe care a băut-o în magazinul alimentar, iar apoi își atacă victima cu cuțitul.

Agresorul a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliție al județului Arad și a fost reținut, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS