Confidenţialitate

Arad: Profesor de sport, cercetat pentru hărțuire după ce ar fi trimis unei eleve mesaje cu tentă sexuală | AUDIO

Un profesor de sport din județul Arad este cercetat pentru hărțuire, după ce ar fi trimis unei eleve de 16 ani mesaje cu tentă sexuală. Acesta este vizat și de o cercetare disciplinară la nivelul școlii.

Bărbatul, care este în vârstă de 42 de ani și este necăsătorit, este profesor de sport suplinitor la Liceul “Gheorghe Lazăr” din orașul Pecica și este un cunosut arbitru de fotbal din județul Arad.

Dascălul nu preda şi la clasa elevei de 16 ani, căreia i-ar fi trimis mesaje prin intermediul unor reţele de socializare, cerându-i fotografii nud şi ar fi invitând-o într-o seară la o întâlnire.

Adolescenta şi-a anunţat familia, care a sesizat Poliția.

Purtătorul decuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Claudia Iuga:

„Polițiștii orașului Pecica au fost sesizați prin plângere penală. În acest caz a fost întocmit un dosar penal și se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de hărțuire.”

Șeful Inspectoratului Școlar Arad, prof. Marius Gondor, a declarat că a cerut conducerii școlii constituirea unei comisii de cercetare disciplinară, iar cea mai mare sancțiune adminsitrativă poate merge până la desfacerea contractului de muncă.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.