ARAD: Patinoarul municipal, deschis cu restricții

Primăria Arad anunță că a deschis patinoarul municipal, care va funcţiona cu un program redus faţă de anii anterior și cu limitarea numărului de persoane care au acces pe gheaţă în acelaşi timp sau în vestiare.

Potrivit unui comunicat, patinoarul artificial va funcționa zilnic între orele 09.00 şi 21.00.

„Arădenii îşi pot petrece timpul liber la patinoar în condiţii de siguranţă şi respectând regulile de distanţare. Ştim că această activitate frumoasă de iarnă este o bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei mari tocmai de aceea am luat toate măsurile posibile pentru siguranţa lor”, se arată în comunicat.

Directorul Recons SA Arad, societatea municipalităţii care administrează patinoarul a declarat pentru Agerpres că cel mult 60 de persoane vor putea fi pe gheaţă în acelaşi timp.

„Suprafaţa patinoarului permite accesul a 400 – 500 de persoane, dar având în vedere nevoia de distanţare fizică, din cauza epidemiei de SARS-CoV-2, am decis să permitem accesul a cel mult 60 de persoane în acelaşi timp. De asemenea, în cele trei vestiare pe care le avem, vor putea intra doar câteva persoane. Vom avea în permanenţă oameni care vor avea grijă să se respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului, cum sunt distanţarea şi purtarea măştii inclusiv pe gheaţă”, a explicat Nicolae Mehelean.

Tariful de acces pe gheaţă este de 18 lei pentru o oră sau 21 lei pentru 90 de minute.

Administraţia bazei de agrement are la dispoziţie şi 450 de perechi de patine, care pot fi închiriate cu 10 lei pe oră sau 11 lei pentru 90 minute de folosire.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS