Confidenţialitate

Arad: Avertisment al autorităților față de carnea de miel care se vinde online | AUDIO

Vor fi controale ample în carmangerii, piețe și magazinele din Arad, acolo unde se comercializează carne de miel. Autoritățile sanitar veterinare vor să se asigure că produsele ce ajung în galantare nu înșeală consumatorii.

Există însă o piață de desfacere care nu poate fi controlată, cea online, atrag atenția autoritățile. În condițiile în care anunțurile pe rețele de socializare abundă în oferte tentante ca preț, siguranța alimentară poate fi incertă avertizează directorul DSV Arad, Marcel Roșu.

”Sunt tot mai multe anunțuri pe Facebook, pe rețelele de socializare, cu privire la comercializarea cărnii, a produselor din carne, în această perioadă. Aș dori să atenționez cetățenii că își asumă riscuri destul de mari cumpărând carne și produse din carne din aceste surse. Este destul de dificil pentru noi să intervenim în aceste situații, mai ales în condițiile în care cele mai multe oferte nu dau locația, nu dau informații în legătură cu locul în care se produc și se comercializează ci, mai degrabă, oferă servicii de comercializare cu transport la domiciliu”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ciprian Boițiu