Confidenţialitate

Arad: A început ”maratonul vaccinării” la care cei care se vaccinează pot câștiga cine romantice | AUDIO

Maratonul Vaccinării a început azi la Arad și ține până duminică inclusiv. În fața primăriei Arad a fost montată o scenă unde vor concerta trupe și DJ locali pentru a-i bucura pe cei care așteaptă să fie imunizați.

”Vin ca să reiau viața pe care am avut-o, să pot să mă bucur de libertatea mea, să pot să ies oriunde, să mă duc la sală”.

”Ne-am vaccinat ca să fim liber, să putem zâmbi ca înainte”.

Nu doar artiștii sunt prezenți la maraton. Cei vaccinați pot câștiga, în cadrul unei tombole, cine romantice la restaurante sau o băutură, pe loc.

”Totul este gratuit – cafea, sucuri, apă, coctailuri, totul”.

Mai mulți angajați din industria HORECA au mers special să se imunizeze la maratonul din fața primăriei. Spun că așa vor putea să revină în siguranță la serviciu, iar afacerile nu doar să supraviețuiască, așa cum s-a întâmplat până acum. Restaurantele și terasele care au personalul vaccinat vor fi marcate ca locații sigure pentru public, reamintește directorul DSP Arad, Horea Timiș:

”Acel însemn va fi aplicat în momentul în care un local va depune la Direcția de Sănătate documentul celor două doze.”

Și pentru că în weekend sunt programate și căsătorii la Primărie, edilul Aradului, Călin Bibarț, speră să îi poată convinge și pe miri să treacă pe la centrul de vaccinare.

”Pe toți cei care vin la căsătorie îi îndemn să se și vaccineze cu această ocazie tocmai pentru a avea o viață normală mai departe”.

Maratonul vaccinării se va încheia duminică la ora 22.00. Imunizarea se face cu ser Pfizer fără să fie nevoie de programare în platforma oficială

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ciprian Boițiu

Foto: Primaria Arad, Facebook