Confidenţialitate

Aplicația care vă ajută să alimentaţi mai ieftin

Consiliul Concurenţei a lansat în această vară o aplicaţie care vă ajută să aflaţi de unde puteţi să alimentaţi mai ieftin.

Tarifele la pompe sunt afișate pe site-ul https://monitorulpreturilor.info/Home/Gas , dar pot fi consultate mai simplu dacă alegeți să descărcați aplicaţia cu acelaşi nume.

Aceeași aplicație compară și prețul alimentelor din mai multe lanțuri de magazine, prezente mai ales în orașele mari și medii din țară.

Aplicaţia Consiliului Concurenţei a costat 300.000 de euro.

Utilizatorii sunt atenționați că ”platforma Monitorul Prețurilor urmărește informarea consumatorilor cu privire la prețurile practicate de rețelele participante și nu reprezintă o modalitate de comercializare de produse și/sau servicii. Preţurile afişate pe acest site sunt publice şi actuale, valabile la data raportării pe platforma Monitorul Preţurilor. Prețurile au un caracter pur informativ, nu reprezintă oferte de vânzare și nu creează nici un fel de obligații din partea Consiliului Concurenței și/sau a rețelelor participante la proiectul Monitorul Prețurilor. Prețurile afișate la punctul de vânzare pot diferi de cele afișate pe acest site, prețurile valabile fiind întotdeauna cele afișate la punctul de vânzare. Consiliul Concurenței și participanții la proiectul Monitorul Prețurilor nu pot fi ținuți responsabili de nicio daună sau prejudiciu cauzat sau având vreo legătură cu informațiile prezentate. Preţurile includ TVA. Oferta de produse este valabilă în limita stocului existent, iar preţul afişat poate suferi modificări ca urmare a strategiei comerciale a magazinului”.