Confidenţialitate

Apel pentru ajutorarea fetei incendiate, în vară, de un criminal în serie

Asociația “În numele lui Alexandru”, înființătă de tatăl unuia dintre tinerii morți în incendiul de la Colectiv, face apel la cei care pot să ajute să doneze bani pentru Maria, adolescenta de 17 incendiată în vară, de un criminal în serie.

Fata a suferit atunci arsuri pe 90 la sută din suprafața pielii, iar de la drama care i-a schimbat viaţa, stă la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Ea a supraviețuit cu greu iar acum are nevoie de tratamente în Germania.

Într-o primă etapă, Maria are nevoie de 200 de mii de lei, iar o mare parte din bani e necesară pentru transportarea și tratarea ei în Germania.

Peste 1.300 de oameni au donat pentru ea până acum.

Maria are nevoie de acum încolo de nenumărate operații.

“Aş dori să vă rog să mă ajutaţi să devin din nou un om normal, să pot să fac din nou lucrurile pe care le făceam înainte. Am nevoie de susţinerea voastră. Vreau să-mi termin şcoala şi să fac ceva ca să-i ajut pe copiii care trăiesc prin ce am trecut şi eu.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Președintele Asociației “În numele lui Alegandru”, Narcis Hogea și-a propus să strângă în final 100 000 de euro pentru Maria, inclusive pentru ca ea să-și poată continua școala.

“Povestea Mariei este tulburătoare şi nedreaptă. La 18 ani, viaţa a învăţat-o că puterea poate consta uneori în capacitatea de a renaşte. Miracolul Măriuca, aşa cum îi spun medicii, datorită voinţei şi dorinţei ei de a-şi învinge trauma, are nevoie de ajutor.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Maria a supraviețuit miraculos după ce medicii și alți angajați ai Spitalului Grigore Alexandrascu nu doar au îngrijit-o, dar i-au fost în ultimele luni inclusiv familie.

Maria are în țară doar 2 rude apropiate: o bunică în vârstă și un frate minor.