Confidenţialitate

Antonel Tănase, secretarul general al Guvernului, și-a dat demisia de la Palatul Victoria | AUDIO

Antonel Tănase își va prelua mandatul de deputat de București.

Într-o declarație pentru Europa FM, Tănase spune că premierul interimar, Nicolae Ciucă, i-ar fi cerut să plece:

„Mi-am depus astăzi mandatul de secretar general și mă retrag la partid, așa mi se pare firesc, ca noul premier să-și facă echipă. Am avut o discuție din care am înțeles că trebuie să fac lucrul ăsta. Ca să citez din clasici: «nu mă cramponez».”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Nicolae Ciucă a fost desemnat, luni seară, pentru a ocupa funcția de premier interimar, de șeful statului, după demisia lui Ludovic Orban.

Marți dimineață, ministrul Apărării Naționale, Ionel Nicolae Ciucă, a preluat mandatul de prim-ministru interimar, au anunțat reprezentanții Guvernului.

Update:

Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit pe Dragoș Condrea în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, după demisia lui Antonel Tănase.

„Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit astăzi (marți – n.r.) pe Dragoș Condrea în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea prim-ministrului, Secretariatul General al Guvernului (SGG) face parte din Aparatul de lucru al Guvernului”, anunță Executivul.

Sursa foto: sgg.gov.ro