Anghel Iordănescu: „Budescu are şanse minime să prindă Euro 2016”

Mijlocaşul Constantin Budescu, în vârstă de 26 de ani, declara la începutul anului că este conştient că şi-a diminuat şansele de a ajunge la echipa naţională după transferul în liga a 2-a din China, lucru conformat luni seara şi Anghel Iordănescu în direct la Europa FM.

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal – Anghel Iordănescu nu mai crede în şansele fostului golgeter al AstreiConstantin Budescu de a evolua la Euro 2016.

Invitat la Europa FM în emisiunea lui Ovidiu IoaniţoaiaTribuna 0, tehnicianul “tricolorilor” a spus că va fi foarte greu să-l urmărească pe Budescu în liga secundă din China:

Iordănescu a fost în schimb încântat de reacţia lui Denis Alibec, care a marcat pentru Astra de trei ori contra lui Dinamo:

Ȋn fine, tehnicianul primei reprezentative crede că echipa actuală nu se poate baza decât pe ambiţie şi forţa grupului, în lipsa unor jucători de mare valoare:

Anghel Iordănescu a concluzionat că în condiţiile actuale, România va trebui să privească ieşirea din grupe la Campionatul European ca pe o adevărată performanţă.

Budescu a mai jucat pentru Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu. Câştigător al unei Cupei şi al unei Supercupe, pe plan intern, Budescu are şase selecţii şi două goluri pentru naţionala României.