Confidenţialitate

“Angels”, vernisaj caritabil pentru Tedy Ursuleanu, supraviețuitoare a Colectiv

Duminică are loc în Capitală, la Arenele Romane, un vernisaj caritabil pentru Tedy Ursuleanu, o supraviețuitoare a incendiului din clubul Colectiv. Vor fi scoase la vanzare fotografii în care ea a pozat ca model, iar toate fondurile strânse fi direcționate integral către tratamentul său de recuperare.

Colecția de fotografii poartă numele “Angels” și spune povestea lui Tedy Ursuleanu, pe numele adevărat Mariana Oprea.

In incendiul de la Colectiv, ea a suferit arsuri grave pe 40% din suprafata corpului. I-au fost amputate degetele de la mana stângă, iar la dreapta nu și-a recuperat total mobilitatea degetelor. Tânara a acceptat propunerea fotografului Alex Csiki de a-i fi model și de a arăta care sunt urmarile tragediei din 30 octombrie 2015.

La Arene Romane vor fi expuse 24 de lucrari, fotografii printate în format mare. Un album in format mic cu toate lucrările va fi de asemenea pus in vanzare pentru spectatori. Licitatia incepe la ora 20, iar accesul publicului se va face începând cu ora 18.00.

Pe 30 octombrie 2015, formaţia Goodbye to Gravity îşi lansa cel de-al doilea album de studio, ”Mantras of War”, printr-un concert la clubul bucureştean Colectiv. În urma incendiului care a izbucnit în club, şi-au pierdut viaţa 64 de oameni, iar alti peste 160 au fost răniţi în incendiu.